Våben & Ammunition

Jagtvåben og ammunition til alle jagt-entusiaster

 

Jagtvåben og ammunition er naturligvis en stor del af det at gå på jagt, hvorfor det rigtige jagtvåben er en vigtig investering på tværs af jagtdiscipliner. Hos Mertz & Fritid har vi den erfaring, der skal til, for at rådgive dig i forbindelse med dit køb, så du er garanteret at komme hjem med det rigtige jagtvåben. Vi forhandler både nye og brugte jagtvåben til garvede jægere såvel som nybegyndere i flere prisklasser. I vores webshop såvel som i vores lokale butikker finder du jagtvåben fra Nord samt fra markedets andre førende producenter, så du er garanteret adgang til de absolut bedste produkter inden for jagtvåben og naturligvis ammunition.

Kategorier

Vi forhandler jagtvåben til jagtglade mænd og kvinder med jagttegn

 

Vi er som jagtforretning altid fuldt opdateret på de nyeste tiltag inden for lovgivning og reglementer på området for salg af nye såvel som brugte jagtvåben. Derfor skal du naturligvis kunne fremvise jagttegn og billed-id, når du køber jagtvåben hos os. Hvis du bestiller online, er det derfor også med afhentning i en af vores butikker, så du kan vise dokumentation. Hvis du er nybegynder og slet ikke ved, hvilket våben du skal starte med, anbefaler vi naturligvis, at du besøger os i vores butik i Nykøbing Falster, så vi kan vejlede dig, og du kan få våbnet i hånden. Det kan være meget forskelligt med præferencer fra den ene jæger til den anden, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, særlige behov eller andet – så kan vi i fællesskab finde en løsning.

 

Sikker opbevaring af dit jagtvåben er lovpligtigt

 

Hos Mertz Jagt & Fritid forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetssikre og godkendte våbenskabe, så du kan imødekomme lovgivningen om sikker opbevaring af dine våben. Det er tilladt som privatperson at have 25 våben, men uanset om du har 1, 4 eller 25, skal de alle være aflåst i et sikret våbenskab. Heri er der også mulighed for at opbevare dine patroner og andet jagtudstyr, så det er udenfor rækkevidde for andre end dig selv.

 

Kontakt Mertz Jagt & Fritid, hvis du er det mindste i tvivl

Vi har drevet jagtforretning siden 1998, så vi har erfaringen og kendskabet til at give dig korrekt vejledning i forbindelse med alt inden for jagtvåben og ammunition. Du må endelig ikke tøve med at rette henvendelse til os enten i vores butik eller på telefonnummer 54 88 01 78, så du kan tage informerede beslutninger om dine køb. Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar