Jagt

Det rigtige jagtudstyr er vejen til succesfuld jagt

 

Hos Mertz Jagt & Fritid har vi siden 1998 hjulpet kvalitetsbevidste jægere og jagt-interesserede med at skabe de bedst mulige rammer for deres jagtdisciplin og deres ambitioner. Det rigtige jagtudstyr er jo som kendt mere end blot en sikkerhedsgaranti. Det kan også være forskellen mellem en succesfuld og mislykket jagt. Vi har derfor nøje udvalgt et alsidigt sortiment af produkter inden for jagtudstyr og jagt tilbehør, så alle – uanset niveau – kan opleve, hvad udstyr i god kvalitet kan betyde for din jagt.

Kategorier

Jagtudstyr fra markedets førende producenter

 

Vores sortiment inden for jagtudstyr spænder vidt og bredt, så det er muligt for såvel nybegyndere som garvede at finde lige nøjagtigt det udstyr, de vil drage mest nytte af. Nedenfor finder du et udpluk af vores sortiment, hvor fælles for dem er, at de er produceret med henblik på høj kvalitet og kompromisløs sikkerhed til konkurrencedygtige priser.

 

Høreværn: Et høreværn med den nyeste teknologi vil optimere den måde, du går på jagt på. Vi kan anbefale Axil Ghost In-Ear Høreværn, der giver effektiv beskyttelse og forstærker lyden op til 8 gange.

 

Skydestokke: Enhver jæger har brug for en troværdig skydestok, der kan forbedre dit sigte og stabilisere dit våben. Vi kan anbefale Viper-Flex Styx Elite Skydestok til formålet.

 

Vildtkamera: Den garvede jæger finder en fantastisk makker i et vildtkamera, der med en følsom sensor kan give dig et indblik i dyrelivet omkring dig dag og nat. Her anbefaler vi Bolyguard Vildtkamera BG310 18 MP.

 

Camouflagenet: Camouflagenet bidrager med en stor jagtmæssig fordel til enhver bruger. Vi forhandler et bredere udvalg af effektive camouflagenet, og hertil kan vi særligt anbefale Deerhunter Sneaky 3D.

 

Foderaler og kufferter: Enhver jæger har brug for et foderal eller kuffert til opbevaring og fragt af jagtrifler og andre jagtvåben. Vi har et bredt udvalg, så du uanset behov kan finde dit ideelle foderal hos os. Vores Les Canard Geværfoderal vi særligt anbefale.

 

Og meget, meget mere.

 

Køb dit jagtudstyr hos Mertz Jagt og Fritid – vi har stor erfaringen

 

Vi er som virksomhed drevet af vores erfaring og personlige interesse inden for alle jagtdiscipliner, hvorfor du finder et troværdigt marked og udvalg på vores webshop samt i vores jagtbutik. Vi tilbyder kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med køb, fri fragt ved køb for over 500,- og hurtig levering, så du kan nyde dit nye udstyr hurtigst muligt.

  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar