Zeiss Secacam 5 Vildtkamera

Flere visninger

Item number: BM527730-9911-500

Zeiss Secacam 5 Vildtkamera

Lagerstatus: På lager

1.799,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Zeiss Secacam 5 er et vildtkamera i virkelig høj kvalitet, som egner sig til såvel at overvåge jagtarealerne eller alternativt agere overvågningskamera, hvor man måtte ønske det.
Secacam 5 og 7 udmærker sig ved sin meget høje billedkvalitet, både dag som nat.

En attraktiv prisstruktur er ligeledes tilgængelige for ZEISS Secacam 5 & 7. Du kan vælge mellem en forudbetalt service og forskellige servicepakker, som du kan opsige månedligt.
Ingen kontrakter, ingen skjulte gebyrer, ingen betingelser. 

LTE-modulet med integreret multi-roaming SIM-kort kan oprette forbindelse til netværk fra en bred vifte af udbydere og vælger automatisk det bedst tilgængelige netværk på stedet.
Kameraerne kan transmittere i 35 lande, herunder Schweiz, Norge og Storbritannien uden ekstra omkostninger. 

ZEISS Secacam-appen giver dig ikke kun mulighed for at administrere dit vildtkamera, men også for at dele det med dine kontakter.

Du kan også til enhver tid tjekke kamerastatusdata som batteri niveau, se placeringen af kameraet på et kort eller gennemse dine bedste billeder i galleriet.
Der er forskellige pakker tilgængelige for ZEISS Secacams 5 & 7. Du kan vælge mellem en forudbetalt service og forskellige servicepakker, som du kan opsige månedligt uden nogen forpligtelser.
Afhængigt af servicepakken får du adgang til en mere omfattende række af tjenester og funktioner.

 

  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar