Trangia 25-3 m/gasbrænder

Flere visninger

Item number: AB50-1253

Trangia 25-3 m/gasbrænder

Lagerstatus: På lager

1.199,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Trangia er en af friluftslivets klassikere. Dens unikke konstruktion giver et godt ståsted for gryderne, samt en god varmeudnyttelse, da vinden ikke påvirker brænderens effektivitet.

Nu kan du få denne gamle klassiker i en ultra let aluminiumslegering, der skærer 200 gram af vægten i forhold til den gamle udgave.

Denne udgave er yderligere opgraderet med gasbrænder, der skærer 2/3 af kogetiden og giver en næsten fuldstændig ren forbrænding, der ikke soder og sviner, så du sparer at skulle rengøre pande og gryder udvendigt efter hver madlavning.

Trangia 25-3 består i al sin enkelthed af en vindskærm, to gryder(1,5 ltr & 1,75 ltr.), pande/låg, gasbrænder og pakrem. Hele sættet kan pakkes sammen i den nederste del af vindskærmen, med panden som låg.

I 25-3 er panden teflonbelagt, hvilket har den fordel, at du kan stege på den næsten uden brug af fedtstof - Og så er den utroligt nem at rengøre.

Lidt om materialet

Aluminium er et letvægtsmateriale med gode varmeledningsegenskaber.

Aluminiumsgryder spreder varmen jævnt og varmt, hvilket betyder at maden ikke brænder fast i midten af stegepanden. En hård overflade gør desuden køkkenet ekstra slidstærkt og giver længere levetid.

Ultralight aluminium er 50 % stærkere end det normale aluminium, hvilket indebærer at tyndere materiale kan anvendes og du får et lettere køkken.

 

  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar