Nye haglgeværer

Haglgevær – fra tidløse klassikere til topmoderne innovationer

 -

Hos Mertz Jagt & Fritid er vi dedikeret til at give jagtentusiaster adgang til de bedste haglgeværer, som det globale marked har at byde på. Vi har derfor sammensat et udvalg af haglgeværer, der spænder fra tidløse klassikere til de nyeste teknologiske vidundere inden for haglgevær. Hvad end du derfor er sportsskytte eller jæger, kan du med vores sortiment finde et haglgevær, der matcher dine behov og ambitioner. Vores ekspertteam sidder klar til at vejlede dig og hjælpe dig med at finde den model, der er den rette for dig. Gå på opdagelse i vores onlineunivers af haglgeværer eller vores butik i Nykøbing Falster, så du kan blive klar til at udforske dine passioner og tage dine skydefærdigheder til det næste niveau.

-

Kvalitetssikre haglgevær fra Yildiz

 

Den tyrkiske producent Yildiz er kendt for deres prisvenlighed, lette designs og moderne teknologi, der sikrer pålidelighed og præcision. Vi forhandler et bredt udvalg af haglgeværer fra Yildiz med forskellige aktionstyper, kalibre og modeller, der gør det muligt for skytter og jægere at vælge den model, der passer bedst til deres behov og præferencer.

-

Udviklet af jægere til jægere – opdag vores egne haglgeværer

 -

Hos Mertz Jagt og Fritid har vi benyttet vores mange års ekspertise og indædte passion for jagt til at udvikle vores eget private label. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere vores kunder for alt fra jagttøj og skydestiger til jagtradioer og ikke mindst haglgeværer.

 -

Det er haglgeværer, der er kombinerer innovativ teknologi med fremragende vægtfordeling, præcision, moderne design og høj kvalitet på tværs af delelementer. Derudover har vi fokuseret på at skabe et bredt og velbalanceret udvalg af Nordhunt haglgeværer, der gør det let for enhver skytte og jæger at finde deres foretrukne model inden for vores brand. Nordhunt er udviklet af jægere til jægere – lige præcis, som det burde være.

1 til 48 af 51
Side:
  1. 1
  2. 2
  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar