Brugte haglgeværer

Brugte haglgeværer – intet kvalitetskompromis, bare gode priser

-

Hos Mertz Jagt & Fritid får du ikke kun adgang til nye haglgeværer fra øverste hylde. Du får også adgang til de samme kvalitetsdygtige haglgeværer, der allerede har tjent en anden skytte eller jæger. Vores brugte haglgeværer bliver inspiceret nøje og istandsatte, så de kan fremstå som nye. Der bliver derfor ikke gået på kompromis med noget andet end prisen. Her på siden får du et overblik over de brugte haglgeværer, vi har på lager i øjeblikket, men hold øje med siden – vi tilføjer ofte nye brugte haglgeværer klar til brug. Derfor bør du overveje et brugt haglgevær

-

Der er flere gode grunde til at investere i et brugt haglgevær – vi har listet nogle af de vigtigste:

-   

* Prisbesparelser: Først og fremmest er det betydeligt billigere at købe brugte haglgevær fremfor helt nye. Det gør det muligt for skytter (nye som øvede) at spare penge og investere dem i andet udstyr.

-


* Stor værdi for pengene: Du vil blandt vores brugte haglgeværer også finde topmodeller og kvalitetsvåben, der har masser af levetid tilbage. Det giver dig muligheden for at få et højtydende haglgevær til en brøkdel af prisen.

-


* Gør unikke fund: Nogle brugte haglgeværer er også ældre og mere sjældne modeller, der ikke længere er tilgængelige som nye. Det giver dig muligheden for at eje noget helt unikt.

-


* Miljøvenlighed og historie: Du bidrager til en større mission, når du investerer i et brugt haglgevær. Dertil er der mange skytter, der nyder den følelse af historie og karakter, der følger med et brugt haglgevær.

Gør et kup på topmodeller fra Yildiz og Nordhunt

Vi får hele tiden nye brugte haglgeværer ind i vores butik på Nykøbing Falster – og det gælder altså også topmodeller fra mærker som Yildiz og vores eget mærke, Nordhunt. Yildiz er kendt for deres lette designs og moderne teknologi, der sikrer pålidelighed og præcision. Hos Mertz Jagt & Fritid producerer vi også vores egne haglgeværer, som du med mellemrum kan finde i brugt tilstand her på siden. Det er haglgeværer, der er kombinerer innovativ teknologi med fremragende vægtfordeling, præcision, moderne design og høj kvalitet på tværs af delelementer. Derudover har vi fokuseret på at skabe et bredt og velbalanceret udvalg af Nordhunt haglgeværer, der gør det let for enhver skytte og jæger at finde deres foretrukne model inden for vores brand. Nordhunt er udviklet af jægere til jægere – lige præcis, som det burde være.

22 items
  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar