Herre

Kvalitetssikret jagttøj til kvalitetsbevidste mænd


Det er ingen hemmelighed, at der er flere jagtmæssige fordele i at være klædt korrekt på til opgaven. Det rigtige jagttøj bidrager både til bedre bevægelighed og camouflage samt hjælper dig med at regulere din kropstemperatur alt efter vejret.. Vi tilbyder et bredt udvalg af jagttøj til mænd i høj kvalitet fra Nordhunt og andre førende mærker på tværs af materialer, så du kan blive klædt på til jagtsæsonens kolde og varme måneder. Vi har siden 1998 fulgt markedets udvikling og søger altid at være samtidige med de bedste løsninger inden for outdoor-segmentet, herunder Nordhunt, så du som kunde er garanteret adgang til de bedste produkter hos Mertz Jagt & Fritid

Kategorier

Bliv klædt ordentligt på til jagtsæsonerne

 

Hos Mertz Jagt & Fritid har vi sørget for et bredt udvalg af jagttøj til mænd, der elsker jagt. Eftersom vi selv er jægere i vores forretning, er vi klar over, at jægere har forskellige præferencer, når det kommer til jagttøj, hvorfor vi har søgt at have et så alsidigt sortiment som muligt. Du kan gå på opdagelse i vores udvalg ved at klikke på vores kategorier som fx:

 

Jakker og bukser: Du finder naturligvis jakker og bukser til alle årstider, så du ikke behøver gå på kompromis på tværs af sæsonerne.

 

Windbreakere og veste: Det er altid en fordel at have nogle lettere beklædningsstykker klar til de varme sommermåneder, og der er windbreakere og veste ideelle at have i garderoben.

 

Strømper, bælter, seler og hovedbeklædning: Vi har naturligvis også et bredt udvalg inden for ekstra påklædningsgenstande som strømper, bælter og seler, der kan fuldende din jagtgarderobe.

 

Undertøj, regntøj og gaiters: Klæd dig på fra top til tå i det bedste fra markedets førende producenter. Og meget, meget mere. Find det i vores butik eller på vores webshop, hvor vi også tilbyder børnetøj, så du kan få sønnike med på jagt.

 

Og meget, meget mere. Find det i vores butik eller på vores webshop, hvor vi også tilbyder børnetøj, så du kan få sønnike med på jagt.

 

I tvivl? Kontakt os for at høre nærmere om vores udvalg af jagttøj til mænd

 

Vi sidder altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder i butikken såvel som online, så du kan tage informerede valg om dine køb. Henvend dig i vores butikker eller bestil dine favoritter hjem fra webshoppen allerede i dag.

  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar