Damer

Kvalitetssikret jagttøj til kvalitetsbevidste kvinder

Der er uden tvivl jagtmæssige fordele at hente ved at investere i en komplet og alsidig jagtgarderobe. Hvis du er en kvindelig jagt-entusiast, og du har et ønske om at starte eller tilføje til din jagtgarderobe, er du kommet til det rette sted. Hos Mertz Jagt & Fritid garanterer vi et bredt sortiment i kompromisløs kvalitet, hvor du kan få dækket dine behov fra top til tå på tværs af sæsoner. Vi har siden 1998 fulgt markedets udvikling og søgt at være samtidige med de bedste løsninger inden for jagttøj, så du som kunde er garanteret adgang til markedets bedste produkter hos Mertz Jagt & Fritid.

Kategorier

Vær ordentligt klædt på, når du skal på jagt

 

Jagttøj er med til at sikre dig bedre bevægelighed, camouflere dig og regulere din kropstemperatur alt efter årstiden. Der er stor forskel på præferencer fra den ene kvindelige jæger-entusiast til den næste, og derfor finder du naturligvis et bredt sortiment af jagttøj til kvinder hos Mertz & Fritid. Uanset, hvad du er på jagt efter i denne kategori, kan du med garanti finde en ny favorit i vores udvalg – her får du indsigt i et udpluk af vores kategorier:

 

Jakker, bukser og trøjer: Denne kategori indeholder de basic-elementer, som enhver jæger bør have i sin garderobe. Der er tøj til forskellige sæsoner, behov og designønsker, hvorfor du både kan finde langærmet, t-shirts, shorts og vinterjakker i disse kategorier.

 

Støvler, hovedbeklædning og undertøj: Vi har kategorier, der tager sig af enhver detalje i din jagtgarderobe. Her finder du termoundertøj, kasketter, gummistøvler og meget mere til den jagtglade kvinde.

 

Veste og skjorter: Det er altid en fordel at have et alsidigt udvalg af lidt lettere beklædningsgenstande til de varme sommermåneder, og det kan du finde masser af i disse kategorier.

 

I tvivl? Kontakt os for tips og tricks til den rigtige jagtbeklædning hos kvinder

 

Vi sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med køb, uanset om du befinder dig i vores butikker eller handler på vores webshop. Der er fri fragt ved køb for over 500 kr., så gå på opdagelse og bestil din nye favorit hjem allerede i dag.

  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar