Happyhot Heat Merino Sok m. fjernbetjening

Flere visninger

Item number: HTB2890018

Happyhot Heat Merino Sok m. fjernbetjening

Lagerstatus: På lager

1.199,00 kr

* Påkrævede felter

1.199,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Batteriopvarmede merinould sokker med trådløs fjernbetjening og 2 varmezoner

Hold varmen og forkæl dine fødder i det kolde efterår og vintermånederne med disse lækre merino varmestrømper, der har 2 varmezoner.

Super enkel betjening med den medfølgende trådløse fjernbetjening, hvorfra varmestyrken i de batteriopvarmede sokker kan reguleres med 3 varmeniveauer samt sættes i standby position.

Happyhot merino premium 2.0 varmesokker har meget fine kulfibervarmetråde, der løber både under og over tæerne. De to varmezoner er strategisk placeret ved tæerne for optimal varmecirkulation. 

Materialesammensætningen, der består af 20% merinould, bidrager med merinouldens svedtransporterende og isolerende egenskaber til at holde fødderne tørre og varme, hvad enten du er fysisk aktiv eller sidder stille.

Strømperne har en elastisk zone omkring foden, der gør at de bliver siddende perfekt på foden, så du kan glemme alt om irriterende sokker, der glider ned.

Elvarmen, fleksibiliteten, pasformen, merinoulden og den tynde powerbank gør dem til de ultimative varmesokker til stort set alle fritids og outdoor aktiviteter.

Sokkerne leveres komplet med 2x 2.400 mAh powerbanks og oplader.

Læs mere om produktet nedenfor.

 

  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar