Custom About Us description

Åbningstider

Nykøbing F.
Mandag - Fredag 09.30 - 17.00
Lørdag 09.30 - 13.00
Søndag Lukket
Find os på kort

Personale

Knud Børge Kristensen Jens Agner Morten Beske David Sølling Johnsen David
Knud Børge Kristensen Jens Agner Morten Beske  David Sølling Johnsen  Simon Rode

Nyhedsbrev

Historie

Mertz Jagt & Fritid

Tilbage i år 1997 valgte man hos Johs. Mertz, at hjemtage lidt jagtskjorter til hylderne i butikken. Det viste sig dog hurtigt, at behovet var større end først antaget, hvorfor man i år 1998 åbnede den første deciderede jagtforretning - nemlig Mertz Jagt & Fritid - i Nykøbing F. Med årene blev butikken udvidet, og udvalget lige så.

I år 2001 åbnede man således endnu en jagtafdeling. Denne gang i Nakskov på Heimdalsvej, hvor butikken stadig findes i dag.

I 2016 omlagde Johs. Mertz sin forretningsstrategi, hvilket efterlod en del butiksplads i både Nakskov og Nykøbing. Det er til fulde blevet udnyttet af hhv. Mertz Jagt & Fritid samt Mertz Skov & Have.
For jagtafdelingens vedkommende, er der udviddet til mere end dobbelt størrelse i begge afdelinger, hvilket bl.a. afspejles i sortimentets størrelse og udvalg.

Handelsbetingelser

Lovgivning

Salg af varer hos Mertz Jagt og Fritid A/S sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% eller over og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.

Betaling

Mertz Jagt og Fritid A/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Mertz Jagt og Fritid A/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Mertz Jagt og Fritid A/S leverer på alle hverdage.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Mertz Jagt og Fritid A/S
Holger Brodthagensvej 6
4800 Nykøbing F.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på jagt@mertz.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: jagt@mertz.dk

  • Levering 1-3 dage

  • Fri fragt over 500,-

  • Returfrist 14 dage

  • Julegaver byttes til 15. januar